L’Any Llompart a la Setmana del Llibre en Català de Barcelona

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), és present a la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català, que se celebra a Barcelona del 7 fins al 16 de setembre, juntament amb el Gremi d’Editors de Balears, que hi està representat.

L’Any Llompart va ser protagonista d’una taula rodona que va duu per títol ‘Josep M. Llompart. 25 anys després‘ i que va ser a càrrec de la comissària de l’Any Llompart, Pilar Arnau, el catedràtic Joan Mas i Vives i el director de l’IEB, Francesc M. Rotger.

A més, a la Setmana s’hi duen a terme signatures de llibres, presentacions diverses, lectures poètiques o un concert de petit format (organitzat per la revista Enderrock) amb Joan Miquel Oliver.

Autors, editorials i representants de la literatura balear com Pep Tosar, Pau Faner, Joan Josep Barceló, Aina Bestard, Artur Portes, Sebastià Bennasar, Pau Vadell, Tomeu Crespí, Laia Martínez, Elisabet Abeyà, Melcior Comes, Esperança Llabrés, Pere Perelló, Sebastià Portell, Maria Escalas, Miquel Bezares, Carme Riera i Margarita Ballester seran a la Setmana del Llibre per donar a conèixer les seves obres.

La Setmana del Llibre en Català se celebra des del divendres 7 fins al diumenge 16 de setembre, a l’avinguda de la Catedral, a Barcelona. És una fira que reconeix la tasca de les editorials que editen en català, a més de ser un punt de trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en llengua catalana. S’hi organitzen diverses activitats com lectures, sopars literaris, taules rodones i nits de música i cinema.